Jubileumverhalen voor bedrijven en organisaties

Stel dat jouw bedrijf een bedrijfsjubileum in het vooruitzicht heeft, of de directeur gaat (bijna) met pensioen? Laat die momenten niet ongemerkt voorbij gaan, maar deel ervaringen, herinneringen en anekdotes als jubileumverhalen. Bijzondere momenten moet je vastleggen en bewaren voor volgende generaties.

Jubileum? Vier het met een glossy!

Wat dacht je van een feestelijk magazine? Ik help je graag, want naast Verhaalkracht ben ik ook mede-eigenaar van Jubileumglossy. Samen met vormgeefster Margriet Twisterling maken wij unieke magazines voor bedrijven die iets bijzonders te vieren hebben. Een bedrijf dat in 2018 is gestart maar buigt op ruim 30 jaar ervaring met bladen maken.

Beleef jij met je bedrijf een bijzonder moment? Dat kan een jubileum zijn, maar ook de opening van een pand of de lancering van een nieuwe product of dienst. Leg het moment vast in een unieke glossy. Wil je meer weten? Check dan onze site jubileumglossy.nl en laat je inspireren door de mogelijkheden. 

Laat je inspireren door onderstaande mogelijkheden. Meer weten? Neem contact op voor een vrijblijvende kennismaking en daarna desgewenst een offerte op maat.

Hier een kleine impressie van een aantal Jubileum magazines gemaakt i.s.m met Twist Ontwerp en Advies. Wil je weten wat we voor jou kunnen betekenen? Neem contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking.

Molecaten Vakantieparken

Jubileum Magazine
Fokko Magazine teksten door Yvonne de Haan Verhaalkracht

Fokko.

Magazine

Restaurant Poppe

Magazine
Verhaalkracht

Yvonne de Haan
Dr. Klinkertweg 21-27,
8025 BR Zwolle 
06-38897671
yvonne@verhaal-kracht.nl