Ervaringsverhalen

Wil je weten hoe medewerkers, cliënten of klanten over jou of jouw bedrijf / organisatie denken? Laat het ze vertellen in aansprekende ervaringsverhalen. Dat geeft de lezer een eerlijke indruk over de geïnterviewde, maar kan de lezer ook heel veel inzichten geven over de ervaringen met jouw bedrijf, organisatie of product.

Ervaringsverhalen schrijven is één van mijn specialismen. Tijdens het gesprek geef ik je ruim de gelegenheid om te vertellen wat je doet, maar ik graaf graag een stukje dieper. Want ik ben vooral ook benieuwd wie je bent en wat jou drijft in je werk. Ik vind het belangrijk om je goed te leren kennen, zodat ik jouw ervaring(en) meer diepgang kan geven in een mooi persoonlijk portret.

Ervaringsverhalen schrijven is altijd maatwerk. Wil je weten wat Verhaalkracht hierin voor jou kan betekenen? Neem contact met mij op voor een vrijblijvende kennismaking of kijk hier voor ervaringsverhalen uit de praktijk.

 

Neem contact met mij op voor een vrijblijvend gesprek. 

Iets te vieren in jouw bedrijf?

Koester dit moment en deel je herinneringen in Jubileumverhalen. Wil je weten hoe je op andere manieren verhalen kan inzetten in het communicatiebeleid van jouw bedrijf of organisatie?

Kijk eens op Storytelling in Organisaties.

Verhaalkracht

Yvonne de Haan
Dr. Klinkertweg 21-27,
8025 BR Zwolle 
06-38897671
yvonne@verhaal-kracht.nl