Levensverhalen van Verhaalkracht

Elk mens maakt het nodige mee in zijn of haar leven. Voel jij de behoefte om jouw verhaal op papier te laten zetten? Om jouw gedachten te ordenen, als vorm van verwerking, of omdat je jouw levenslessen wilt doorgeven aan een volgende generatie?

Wat je reden ook is; ieder verhaal is het waard om op te schrijven.

Vind je dat zelf lastig. Ben je geen schrijver of ontbreekt het je aan tijd? Dan help ik je graag verder. Ik ben Yvonne de Haan en combineer ruim twintig jaar schrijfervaring aan een passie voor levensverhalen.

Ik neem tijdens het gesprek de tijd om je te leren kennen, want een goede klik is essentieel als je met elkaar aan de slag gaat. Daarom hecht ik er waarde aan om een veilige omgeving te creëren waarin jij je vrij voelt om te praten en die informatie te delen die je ook daadwerkelijk wilt delen. Want vorm en inhoud bepaal je zelf. Jij bent en blijft de eindredacteur van je eigen verhaal. Afhankelijk van je wensen en budget bied ik verschillende mogelijkheden voor je aan.

Levensverhaal Basis

Vind je het vooral belangrijk dat jouw verhaal op papier staat en hecht je minder waarde aan vormgeving en drukwerk? Ga dan voor Levensverhaal Basis. Ideaal als je minder budget te besteden hebt, maar toch een diep gekoesterde wens hebt om jouw verhaal te laten optekenen. 

Levensverhaal Compact

Wil je de belangrijkste momenten van jouw leven beschrijven of juist één periode of gebeurtenis eruit lichten? Kies dan Levensverhaal Compact. Een beknopte biografie van 16 pagina’s met 5 foto’s en een professioneel opgemaakt en gedrukt boekje. 

Levensverhaal Uitgebreid

Is jouw leven een aaneenschakeling van vermeldenswaardige gebeurtenissen? Dan is Levensverhaal Uitgebreid iets voor jou. Samen bepalen we welke momenten de rode draad vormen in jouw leven en vertalen we deze ijkpunten in een uitgebreide bio van 60 pagina’s met 20 foto’s in een fraai vormgegeven boek met hard cover.

Wil je meer weten over de mogelijkheden?

Neem contact met mij op voor een eerste vrijblijvende kennismaking.

Verhaalkracht

Yvonne de Haan
Dr. Klinkertweg 21-27,
8025 BR Zwolle 
06-38897671
yvonne@verhaal-kracht.nl