Gratis Blogboost

Wil je starten met een eigen blog, maar mis je net dat laatste zetje? Zoek je de juiste manier om met jouw verhaal mensen te vinden en te binden? Geef jezelf een duw in de goede richting en doe mee met de Verhaalkracht Blogboost. In 1,5 uur tijd krijg je meer inzichten in het belang van persoonlijke verhalen en hoe jij daarmee het verschil kan maken met jouw bedrijf of werkgever. 

Mini blogplan

Je krijgt tips, voorbeelden en suggesties voor boeiende verhalen waarmee je lezers vindt en bindt. Alleen praten en achteroverleunen is er niet bij, want we gaan ook aan de slag met het maken van een mini blogplan. Een praktische handwijzer die je helpt bij het opstellen van bedrijfsdoelen in combinatie met bloggen. Het belooft een boeiende workshop te worden waarna je gericht verder kan werken aan het vergroten van je zichtbaarheid en je bedrijf.

Datum: donderdag 26 november (LET OP: nog maar een paar plaatsen beschikbaar)

Tijdstip: 15:00 – 16:30 uur met uitloopmogelijkheid tot uiterlijk 17:00 uur

Locatie: Netwerkkantoor 2Connext aan de Dokter van Deenweg 108 in Zwolle (er is parkeergelegenheid aan de zijkant van het pand.) De workshop vindt plaats in ruimte X1 op de eerste verdieping (trap op en gelijk links).

Blogboost - gratis workshop

Ja, ik meld mij aan voor de Blogboost.

 

Verhaalkracht

Yvonne de Haan
Dr. Klinkertweg 21-27,
8025 BR Zwolle 
06-38897671
yvonne@verhaal-kracht.nl