Maak je bedrijfsjubileum onvergetelijk met Jubileumglossy

Vier jij een jubileum op je werk, gaat je directeur met pensioen? Introduceer je een nieuwe product of dienst? Maak het moment extra bijzonder met een jubileummagazine van Jubileumglossy. In dit blog vertel ik je alles over de totstandkoming van Jubileumglossy en geef ik tips en inspiratie voor jouw bedrijfsmagazine.

Het was het najaar van 2017 toen ik (Yvonne) plannen maakte voor het komend jaar. Het leek me heel mooi en waardevol om iets te gaan doen met het schrijven van jubileumverhalen. Hoe leuk is het om mensen aan het woord te laten vertellen over hun werk, werkervaring en drijfveren.

jubileum op het werk

Ik nam mijn kantoorgenoot, vormgeefster Margriet Twisterling, mee op mijn zoektocht en al snel wees zij de weg naar een mooie samenwerking. “Waarom gaan we niet weer samen jubileummagazines maken”, zei ze.

Eureka!! Natuurlijk. Dat ik daar niet eerder aan gedacht heb. Margriet heeft binnen Twist Ontwerp regelmatig jubileummagazines gemaakt voor heel diverse klanten die een jubileum op het werk hadden.   Voor een aantal heb ik ook meegeschreven. Vond ik superleuk om te doen. Nu gaan we het samen doen onder een gezamenlijke naam: Jubileumglossy.

 

Het doel van Jubileumglossy  

Het zaadje was geplant voor een mooie samenwerking en we gingen plannen maken. In Jubileumglossy komen onze gezamenlijke passie voor persoonlijke verhalen en hoogwaardige vormgeving perfect samen. Ons doel is jubileummagazines te maken voor een zo breed mogelijke doelgroep in de zakelijke markt. Je wilt als bedrijf laten zien waar je trots op bent en dat kan perfect in een Jubileumglossy. Hierin kan je de lezer meenemen op een reis door de bedrijfsgeschiedenis. Geef ze een kijkje in de keuken, introduceer nieuwe producten of diensten en gun de lezer een blik in de toekomst. En dat allemaal verpakt in interviews, bedrijfsreportages en leuke anekdotes.

Sponsored Magazine

“Klinkt goed, maar een jubileummagazine maken kost toch heel veel geld?” Ik hoor het je denken. Klopt! Maar de investering kan je grotendeels terugverdienen als je kiest voor een Sponsored Magazine. Hierin maak je je leveranciers onderdeel van het bedrijfsfeest. Je geeft ze de kans om te adverteren of mee te doen met een advertorial. Een mooie kans om bijvoorbeeld de onderlinge samenwerking te belichten.

Bedrijfsjubileum? Maak het onvergetelijk 

Jubileumglossy staat nu in de steigers. We weten wat we gezamenlijk gaan doen. De huisstijl en website zijn klaar en je gaat ons de komende tijd regelmatig zien op social media. Vier jij dit jaar een bedrijfsjubileum? Gaat je directeur met pensioen of is er een ander bijzonder moment dat je wilt delen met je medewerkers en relaties? Check dan gelijk www.jubileumglossy.nl en maak een afspraak voor een vrijblijvende kennismaking.

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Verhaalkracht

Yvonne de Haan
Dr. Klinkertweg 21-27,
8025 BR Zwolle 
06-38897671
yvonne@verhaal-kracht.nl