over mij interviews

Jouw profieltekst op een manier die bij je past

Ben jij ondernemer en worstel je met de vraag: ‘wat onderscheid mij van mijn collega’s?’ Vind je het lastig om je eigen webteksten te schrijven en stel je het schrijven van je eigen profieltekst voor je uit? Stop met ploeteren. Ik help je graag verder.

Ik help je graag

Wie ik ben? Yvonne de Haan van Verhaalkracht. Ik ben tekstschrijver en Storyteller en ontmoet regelmatig ondernemers die het lastig vinden om over zichzelf te vertellen. Vaak hoor ik dan: ‘mijn verhaal is niet zo bijzonder’, of nog erger ‘ik heb niets te vertellen’. Als ik met ze in gesprek ga, komen vaak de mooiste verhalen naar boven over hun motivatie, drijfveren en ervaringen in het ondernemerschap. Kortom; iedereen heeft een goed verhaal, maar het opschrijven is soms lastig.

Ik schrijf jouw profieltekst

Herken jij je hierin? Dan wil ik je graag helpen met jouw profieltekst. Hoe werkt dat? Ik kom bij je langs voor een vrijblijvende kennismaking. Is er een goede klik? Dan maken we daarna een afspraak voor een interview van 1 tot 1,5 uur. Tijdens dit gesprek gaan we de diepte in en bevraag ik je over je motivatie, drijfveren en doelen. Het eindresultaat is een mooi en uniek portretverhaal over jou dat je kan gebruiken voor je eigen site, Linkedinprofiel, advertentietekst etc. etc.

Maar bovenal heb je een waardevol document waarmee jij je kan presenteren op een manier die bij jou past en waarmee jij online al een klik kan maken met jouw potentiële klanten.

Meer weten?

Check dan deze pagina. 

 

 

 

 

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Verhaalkracht

Yvonne de Haan
Dr. Klinkertweg 21-27,
8025 BR Zwolle 
06-38897671
yvonne@verhaal-kracht.nl