Waarom Verhaalkracht?

Begin vorig jaar ben ik verhuisd naar netwerkkantoor 2Connext in Zwolle. Tegelijkertijd bekroop mij het gevoel dat ik mijn bedrijf naar een hoger plan wilde brengen. Ik was een allround tekstschrijver en schreef over de meest uiteenlopende onderwerpen. Ook over onderwerpen waarmee ik minder affiniteit had.

Raken en inspireren met verhalen mariska

Ik voelde dat het tijd was voor een nieuwe koers van mijn bedrijf. Daarover ging ik nadenken, kennis vergaren, kansen onderzoeken en plannen maken. Zo ontdekte ik al snel dat ik meer wilde dan alleen teksten schrijven. Ik wilde ondernemers verder helpen. Niet alleen door over hen te schrijven, maar ze ook te leren hoe ze zelf goede teksten kunnen schrijven en die te delen. Goede persoonlijke verhalen waarin de passie voor het ondernemerschap vanaf spat. Dat zijn verhalen die mensen raken en inspireren.

Workshops en trainingen 

Tijdens die zoektocht heb ik heel veel kennis opgedaan en zelf de kracht van goede persoonlijke verhalen ervaren. Die kennis geef ik door in een aanbod van workshops en trainingen. Hierin leer ik ondernemers hoe ze zelf inspirerende teksten kunnen schrijven waarmee zij hun zichtbaarheid kunnen vergroten.

Werken vanuit je passie

Mijn workshops zijn geschikt voor iedere ondernemer die zijn of haar zichtbaarheid wil vergroten en meer rendement wil halen uit de website. Ik richt me met name op die ondernemers die echt het verschil willen maken en vanuit hun passie en drive een bijdrage willen leveren aan een betere wereld voor mens en milieu.

Maak het verschil met jouw verhaal

Herken jij je hierin en wil je ook beter zichtbaar worden met jouw verhaal? Klik dan hier voor meer info. Of stuur deze nieuwsbrief door naar een collega ondernemer voor wie mijn aanbod mogelijk interessant is. Bij mijn nieuwe koers past ook een nieuwe naam en een nieuw logo. Een naam die de lading dekt en blijft hangen. Dat is verhaalkracht. !00% puur en persoonlijk!

Reacties (2)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Verhaalkracht

Yvonne de Haan
Dr. Klinkertweg 21-27,
8025 BR Zwolle 
06-38897671
yvonne@verhaal-kracht.nl