De tijd is rijp voor Zowell

BLOGRUBRIEK ‘ZICHTBAAR SOCIAAL’

De maatschappij verhardt en er lijkt steeds minder ruimte voor naastenliefde. Ik heb veel moeite met die hardheid en streef juist naar meer liefde in de samenleving. Gelukkig ben ik lang niet de enige. Bedrijven, ondernemers en andere instanties of initiatieven met een ‘sociaal hart’, bied ik een podium in mijn blogrubriek ‘Zichtbaar sociaal’.

Deze keer: Zowell.

Begin dit jaar heb ik een groep ondernemers leren kennen die – net als ik – een passie hebben voor groen, duurzaam en sociaal ondernemerschap. Samen ontdekten we dat het in Zwolle bruist van de nieuwe initiatieven. Burgers, instanties en bedrijven zijn druk bezig om Zwolle steeds socialer te kleuren. Maar… veel van die initiatieven zijn nog niet bekend bij het grote publiek.

 

Zo kan het wel! Schermafbeelding 2015-09-07 om 13.45.40

In elk initiatief schuilt een verhaal. Een mooi verhaal over bevlogen mensen die een nieuwe toekomst voor zich zien. Groener, socialer. Met meer zorg en aandacht voor mens en milieu. De tijd is rijp voor een magazine die deze mooie mensen met hun verhalen een podium biedt. De tijd is rijp voor Zowell (inderdaad een anagram van Zwolle). Een magazine vol met inspirerende interviews, tips en suggesties waarin we laten zien dat het juist leuk is om duurzamer te leven. Wij nodigen betrokken mensen, nieuwsgierige geesten en voorzichtige snuffelaars uit om samen Zwolle (nog) mooier te maken. Zo kan het wel! Ons plan is om dit magazine vier keer per jaar uit te brengen in Zwolle.

Schermafbeelding 2015-09-07 om 13.17.50

Crowdfunding

Na een periode van kennismaken zijn we nu bezig om het eerste nulnummer te maken dat begin oktober zal uitkomen. Dit eerste nummer gebruiken we voor de aftrap van onze Crowdfundingcampagne waarmee we Zwolle enthousiast willen maken voor onze plannen. De eerste reacties zijn positief. Dus we gaan hoopvol verder op de ingeslagen weg.

Volg ons

Tot het zover is kun je ons volgen (en verhalen lezen) via de website www.zowell.nl of via onze Facebookpagina.

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Verhaalkracht

Yvonne de Haan
Dr. Klinkertweg 21-27,
8025 BR Zwolle 
06-38897671
yvonne@verhaal-kracht.nl