Beschikbaar voor interim-communicatie opdrachten

Vanaf januari ben ik beschikbaar als interim-communicatiemedewerker bij voorkeur binnen non-profitorganisaties zoals overheidsinstanties, zorgbedrijven en welzijnsorganisaties. Hieronder vallen ook communicatie- of reclamebureaus die zich inzetten voor deze sector.

Communicatie, social media & events

Mijn hart ligt bij het schrijven en ik zie voor mezelf vooral een rol weggelegd als communicatiemedewerker, redacteur of Storyteller. Ook zet ik graag mijn kennis en ervaring in om mee te denken bij de opzet en uitvoer van marketing- en communicatieprojecten. Naast schrijven heb ik ook ervaring met het organiseren van evenementen en zet daarbij (uiteraard) social media in om meer naamsbekendheid te geven aan het project.

Allround inzetbaar

Ik ben allround inzetbaar en schrijf webteksten, brochures, achtergrondverhalen, nieuwsbrieven etc en zorg er ook voor dat de opdrachtgever online zichtbaar is. Ik heb een passie voor Storytellingconcepten waarin persoonlijke verhalen een inspiratiebron vormen voor de lezers.

Contact Verhaalkracht 

Weet jij – of werk jij voor – een organisatie waarvoor ik van toegevoegde waarde kan zijn? Dan kom ik graag met je in contact. Ik ben bereikbaar op 06-38897671 of via info@verhaal-kracht.nl.

Uren: bij voorkeur 8 of 16 uur, maar meer is bespreekbaar.

Duur van de opdracht in overleg.

locatie: Bij voorkeur in de regio Zwolle of bereikbaar binnen een uur reistijd vanaf Zwolle.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Verhaalkracht

Yvonne de Haan
Dr. Klinkertweg 21-27,
8025 BR Zwolle 
06-38897671
yvonne@verhaal-kracht.nl